FRIZERIE CANINA CRAIOVA

 

    .Cabinetul oferă servicii de înfrumusețare canină, tuns igienic, cupat unghii (atenție la pericolul încarnării unghiilor datorat creșterii excesive a lor și a lipsei cupajului regulat al unghiilor) poate duce la dermatită, inflamația osului falangelor..

     Vidarea glande perianale (manoperă recomandată la 2 luni) pentru cățeii care nu reușesc să-și videze singuri glandele perianale și care se târăsc pe fund – obligatoriu pentru a nu se produce inflamație și abcedarea (fistularizarea) lor situație care necesită tratament de specialitate.

Loyal Vet va pune la dispozitie cele mai moderne tehnici de cosmetizare canina si felina, produse si echipamente profesionale , accesorii de calitate special alese. .

Va asteptam mereu cu drag intr-un spatiu modern si primitor destinat frizeriei canine si feline unde acestia au parte de toata atentia, afectiunea si grija noastra..

Salonul de cosmetica si frizerie canina – felina din Craiova unde prietenii necuvantatori primesc rasfatul meritat intr-un mediu relaxant atat pentru ei cat si pentru dumneavoastra.imagine cu un catel tuns la salonul nostru de tuns caini si pisici din craiova

Suna acum! 0765 916 204